WELKOM IN ERVE ZIEGERS

 

Kom vakantie vieren op misschien wel het mooiste landgoed van Nederland.

Erve Ziegers is een 19de eeuwse boerderij met Bakhuis. Het Voorhuis kunt u huren voor een vakantie met 6 personen (plus baby); in het Bakhuis kunt u overnachten en ontbijten met twee personen.

Beide vakantiehuizen zijn met respect voor hun verleden verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken. In de zomer kan er heerlijk in de tuin worden gezeten; het uitzicht op het bos is prachtig.

De eigenaren wonen in het achterhuis van de boerderij, “de deel”, waar vroeger de koeien stonden. Dat is aan de dorpskant van het huis. Het Voorhuis kijkt dus van het dorp af, over de Grote Esch, richting Overijsselse Vecht. De Grote Esch en Molenesch waren vroeger de akkers die werden bemest met heideplaggen; daarom is het land daar iets glooiend. Het bos tussen de twee essen en de Vecht is heuvelachtig vanwege de rivierduinen. In dit bos is in de 19de eeuw een prachtige wandeling ontworpen met koepel, kurkentrekker en de kluizenaarshut, waarvan wordt verteld dat er vroeger een man in woonde die nooit één woord sprak………

Reactie gast:
"Het Voorhuis is ontspannen, voorzien van alles wat je nodig hebt en ideaal om zelf te koken. We hadden het zo leuk! We gingen bedenken wanneer we weer zouden kunnen en met wie en hoe lang. Haha, het liefst willen we het als vaste pied-a-terre. Je zult ons dus nog wel terugzien. Bedankt voor het willen delen van zo een fijne plek! Hartelijke groet, Fenneke"

Wilt u meer reacties lezen? Neem dan eens een kijkje in ons gastenboek!

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u bellen met DaniŽlle Kutterik (06 225 317 17).

Erve Ziegers heet u van harte welkom...

Erfgoed Logies