Het Bakhuisje

Met respect voor hun verleden verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken. In de zomer kan er heerlijk in de tuin worden gezeten; het uitzicht op het bos is prachtig. We geven u op deze pagina graag alvast een sfeerimpressie.

Het terras & uitzicht

Aan de zijkant van het bakhuisje is een terras met een zithoek vanwaar u een weids uitzicht heeft.

Met aan drie kanten van de kamer ramen zit u in het Bakhuis midden in de natuur. In het vroege voorjaar is er altijd een week waarin het lawaai van de vogels losbarst terwijl het lijkt of de planten nog in diepe slaap zijn. Maar niet lang daarna gaan de pruimen- appel- en perenbomen voor het raam bloeien en worden de krentenbomen prachtig roze en wit. Dan wordt de hele bosrand groen, komen de koeien in de wei en nog wat later schieten er gewassen uit het land. Op warme zomeravonden hoor je de krekels en grazen de reeën verderop in de wei.

In het najaar komt alles weer tot rust en als er in de winter een goed pak sneeuw is gevallen en het écht stil wordt is het heerlijk om een frisse wandeling te maken.

Reserveer dit Bakhuis

Boek dit Bakhuis vandaag nog en reserveer uw verblijf
Reserveer nu

Prijzen

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot een verblijf voor een Weekend, Midweek, Week of voor één of meerdere nachten.
Hieronder vind u de actuele tarieven. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Daniëlle Kutterik (06 225 317 17).

€ 90
Per nacht
  • Verblijf met 1 overnachting.
Check Beschikbaarheid
€ 332
Per midweek
  • Verblijf met 4 overnachtingen van maandag tot vrijdag.
Check Beschikbaarheid
€ 475
Per week
  • Verblijf met 7 overnachtingen van zaterdag tot vrijdag.
Check Beschikbaarheid
€ 18/ verblijf
1 klein huisdier
  • Verblijf met 1 of meerdere overnachtingen.
Check Beschikbaarheid

Heeft u een vraag?

Wilt vrijblijvend meer informatie ontvangen? Voor al uw vragen kunt u terecht bij Petra van Haarst (06 19 65 76 36) of per mail op info@ziegers.nl. Ook kunt u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.